headerphoto

Nieuws

Golfbreker Radio heeft elk uur nieuws van WorldNewsCompany


Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl bundelen krachten

Louwman Group heeft per direct een belang genomen in Fietsvoordeelshop.nl. Door de krachtenbundeling kan Fietsvoordeelshop.nl zijn ambitieuze groeiplannen sneller realiseren. Louwman Group versterkt door de samenwerking haar ambitie om zakelijke en particuliere klanten een totaalconcept voor mobiliteit aan te bieden.

Fietsvoordeelshop.nl exploiteert zowel een groot online platform als een aantal fysieke vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Eindhoven, Heerhugowaard, Opmeer en Utrecht (De Meern). Directeur Mark Vriend “Door de samenwerking met Louwman Group komt onze groei in een hogere versnelling. Wij willen op meer plaatsen winkels openen, maar zien ook online grote kansen om verder door te groeien.”

“Louwman Group heeft de ambitie om iedere consument de best passende mobiliteitsoplossing te bieden. Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl gaan een intensieve samenwerking aan om de vraag naar brede multimodale mobiliteit, waar (elektrische) fietsen een belangrijk onderdeel van zijn, in te vullen, aldus Willem Verschuur, die als directeur de divisie Innovation, Digital & Data van Louwman Group leidt.

Beide familiebedrijven, waarin vakmanschap en het verlenen van een uitstekende service hoog in het vaandel staan, zien er naar uit om gezamenlijk klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kunstenkaart van Amersfoort

Amersfoort kent vele actieve kunstenaars: musici, beeldend kunstenaars, acteurs, schrijvers, noem maar op. Over wie hebben we het dan? Waar kunnen we ze vinden? Op het internet? Bij een expositieplek? Sommigen treden in het openbare leven, anderen werken meer op de achtergrond.

De Kunstenkrant wil dit graag inzichtelijk maken met een kunstenkaart van de stad. Er is al het nodige voorwerk gedaan en er wordt nog volop research gepleegd. Maar de hulp van u, Amersfoorters, is onontbeerlijk.

Als u op deze link klikt krijgt u de voorproef te zien. Op die pagina vindt u links bovenaan ook een link naar een formulier waarmee u aanvullingen op de kaart kunt geven. Suggesties voor verbetering zijn ook van harte welkom.

CONCERT MANNENZAAL 8 DECEMBER 2019

Op zondag 8 december vindt er in de Kapel van de Mannenzaal weer een bijzonder concert plaats! Topvocalist Simon Feenstra is terug met de concertreeks Kom dan bij mij en ontvangt daarbij altijd een gast. Dit keer echter brengt de vaste bezetting van zangers en muzikanten van deze concertreeks een Kerst-editie. Zij zingen onversterkt liedjes die je tot in je ziel raken. De unieke atmosfeer van de kapel verweeft het hemelse en het aardse in dit intieme concert. Een prima moment om al in de juiste Kerstsfeer te geraken!

Simon is een veelgevraagde artiest op verschillende podia. Naast zijn eigen werk, maakt hij met zijn coverband ‘Round About Now’ furore als huisband bij het programma van RTL 4  The Big Music Quiz. Hij heeft recent getourd door Europa met de pioneer of dance music Giorgio Moroder en momenteel tourt hij als backingvocalist langs alle Europese arena s in de show Elvis - Live on Screen feat. Priscilla Presley.

Simon Feenstra is uitgesproken, maar nooit uitgezongen. Hij laat zien dat het nog altijd kan het combineren van pure emotie met feilloos vakmanschap. Als volbloed entertainer is het podium zijn thuis, en het publiek zijn familie. Maar in de subtiele arrangementen, in de kwetsbaarheid van een intiem nummer, blijkt tegelijk zijn conservatorium-achtergrond.
In welk hokje moet je Simon plaatsen? Denk aan warme soul, funky jazzy pop. En dan met een stem die doet denken aan Alain Clark en Michael Bublé. Het is een stem die wat te zeggen heeft. Niet alleen in zijn keuze om geheel live te gaan met zijn eerste release, ook in zijn positieve teksten over leven, liefde en vriendschap. Zo heeft de COC de song Speak Out! omarmd als hun strijdlied tegen homohaat. Het album Speak Out! heeft 6 weken in de album top 40 gestaan.

Ware kunstenaars kiezen hun eigen weg. Zo is Simon er wars van dat iedere noot in de studio meerdere keren opgenomen en digitaal bijgeschaafd wordt. Hij hoort en maakt muziek liever puur en eerlijk. Dit What you hear is what you get-principe kreeg met zijn debuutalbum Speak Out! in 2013 een geheel eigen dimensie. De twaalf tracks werden in het bijzijn van publiek in de Wisseloord Studio s in één take geheel live opgenomen. Het ongepolijste geluid dat Simon met 32 enthousiaste muzikale vrienden vastlegde, barst van de energie. Maar ook daar toont hij zijn muzikale kwaliteit. Het album kan het met gemak opnemen tegen menig gepolijst en bijgeschaafd studioproduct.

Zondag 8 december, aanvang 16.00 uur.
Kapel van de Mannenzaal, Westsingel 47
Zaal open 15.30 uur.
Reserveren is gewenst!
Kaarten verkrijgbaar via de website www.simonfeenstra.nl.

Vreemde Kostgangers op toernee

 In het voorjaar van 2020 is de Nederlandse supergroep Vreemde Kostgangers met Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot nog éénmaal exclusief te zien in 38 theaters in Nederland en België. Voor Boudewijn de Groot betekent dit een dubbel afscheid, op 15 mei sluit hij met Vreemde Kostgangers zijn tourcarrière af met hun laatste optreden in Koninklijk Theater Carré.