Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Golfbreker Radio is in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen. Golfbreker Radio is nu een zender, die drijft op de inzet van vrijwilligers. Golfbreker Radio maakt uitzendingen over de ontwikkelingen in Amersfoort en wijde omgeving. Daarnaast zendt Golfbreker Radio muziekprogramma’s uit, die door de eigen enthousiaste vrijwilligers worden samengesteld en gepresenteerd.

Omdat Golfbreker Radio geheel op vrijwilligers draait, is elke financiële bijdrage welkom. U kunt bijdragen door lid te worden én u actief in te zetten voor Golfbreker Radio (kosten lidmaatschap € 10 per maand), door een steunbijdrage vanaf € 2,00 per maand of door een eenmalige donatie te doen. Neemt u hiervoor contact op met de penningmeester (zie de contactpagina) of stort uw bijdrage op de rekening van Golfbreker Radio onder ibannummer NL94INGB0000649780.

ANBI Verklaring

Regionale Omroepvereniging de Golfbreker

RSIN 8140.19.298

Miereveldstraat 72 3817 RP Amersfoort

Bestuur:

– P van Keulen (voorzitter)

– D Roos (secretaris)

– R Meijer (penningmeester)

– J Stribos

Beleidsplan
Golfbreker Radio is een regionale radiozender rondom Amersfoort. Golfbreker Radio is in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen. Golfbreker Radio is nu een zender, die drijft op de inzet van vrijwilligers. Golfbreker Radio maakt uitzendingen over de ontwikkelingen in Amersfoort en wijde omgeving. Daarnaast zendt Golfbreker Radio muziekprogramma’s uit, die door de eigen enthousiaste vrijwilligers worden samengesteld en gepresenteerd.

Inkomsten komen uit subsidie, giften en contributies van de leden. 

Het vermogen wordt beheerd en besteed door de vereniging onder leiding van het bestuur.

Beloningsbeleid
Het betreft een vrijwilligersorganisatie waar niemand betaald wordt of een vergoeding ontvangt. De leden betalen lidmaatschapsgeld.

Doelstelling
Het maken van radioprogramma s door leden, aspiranten en freelancers voor doelgroepen in Amersfoort en omstreken.

Downloads Verslagen

1. Financiele verantwoording 2023

2. Secretaris 2023

Nu On Air
Straks op Golfbreker Radio
0%