headerphoto

Beginpagina

Omroepvereniging De Golfbreker verzorgt informatieve en verstrooiende radioprogrammas voor een breed publiek in Amersfoort e.o.

Artikel Aat van der Harst in AD 19 april 2016
Verschillende interviews zijn terug te luisteren via:
https://soundcloud.com/golfbrekerradio

Meer informatie over de gasten of muziek in een programma via:

Twitter  Facebook  Ustream Videoverbinding met studio 1

Golfbreker Radio zendt 24 uur per dag (analoog) uit via 87,5 MHz FM via Ziggo kabel in Amersfoort, Hoogland, Bunschoten, Leusden, Achterveld en Soest. Via digitale radio/tv Ziggo kanaal 918.
Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen in Amersfoort en omgeving, en vervullen een rol bij het verspreiden van lokale informatie, en de verbinding tussen inwoners van onze regio.
 

Wij richtingen ons primair op luisteraars die geboren zijn voor het jaar 1965 (de Babyboom generatie) en die actief betrokken willen zijn bij de lokale samenleving. Wij maken geen onderscheid op basis van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook en behandelen iedereen met respect. Bij het verzorgen van informatieve programma s handelen wij volgens journalistieke beginselen, op faire basis, volgens het beginsel van hoor en wederhoor en met eerbied voor de waarheid. Wij zijn een organisatie van vrijwilligers die een stuk van hun vrije tijd besteden aan een hobby in dienst van de medemens.

Carnaval 2016 in De Plank

Carnaval zonder reclame van Ustream: Carnaval 1 Carnaval 2 Carnaval 3Loading...

Livestreams

Winamp windows Media Player Real Player QuickTime